A little break from our regular coffee programming, let’s take a quick trip to what they call a Palenque de Mezcal! This is where they literally grow the Agave or Maguey over 6 to 7 years, harvest it, smoke it up, pulverize it into a juicy… juice, then ferment it, and distill that into what we know as the smoky mezcal. I join Enrique, and Don Raul through every step of the process as they explain how to put the soul and spirit into this traditional Mexican drink!

@brodievissers

Un pequeño descanso de nuestra programación regular de café, ¡hagamos un viaje rápido a lo que llaman un Palenque de Mezcal! Aquí es donde literalmente cultivan el Agave o Maguey durante 6 a 7 años, lo cosechan, lo cocen, lo pulverizan en un jugo…jugoso, luego lo fermentan y lo destilan en lo que conocemos como el mezcal . ¡Me uno a Enrique  y Don Raúl en cada paso del proceso mientras explican cómo poner el alma y el espíritu en esta bebida tradicional mexicana!

@brodievissers

 

+ info www.marinymarinmezcal.com